Inschrijven

5 km of 10 km

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Bij je inschrijving vragen we om aan te geven of je van plan bent om de 5 km of de 10 km te lopen. Dat is om ons een indicatie te geven; je zit hier dus niet aan vast. Tijdens het lopen kun je in het moment besluiten om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je gaat lopen. De start en de finish van beide routes is op dezelfde plek.

Wandelen of hardlopen

Wandelaars lopen op hetzelfde parcours (5 km of 10 km) en door dezelfde gebouwen, steegjes en trappen als de hardlopers. Als wandelaar krijg je een extra startnummer (voor op de rug), zodat je extra goed zichtbaar bent voor de passerende hardlopers. Ook voor wandelaars wordt er één tarief gehanteerd, ongeacht welke afstand je gaat lopen. Alle wandelaars worden ingedeeld in startwave 1. De start en de finish van wandelaars en hardlopers is op dezelfde plek.

De inschrijving voor de tweede editie opent volgend jaar.

INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN - ZATERDAGAVOND

De inschrijfkosten zijn € 25,00. Er wordt één tarief gehanteerd voor zowel hardlopen als wandelen en zowel 5 km als 10 km. 

GROEPSINSCHRIJVING - ZATERDAGAVOND

Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je als groep inschrijven. Via deze groepsinschrijving start je gegarandeerd in dezelfde startwave en kun je in één keer jullie pakket met alle startnummers ophalen. Je betaalt via iDeal en je krijgt achteraf een factuur van de betaling. Ook hier wordt één tarief gehanteerd van € 25,00 per deelnemer.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

T-SHIRT

Voor de eerste editie is er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. Er is een dames- en herenmodel. Bekijk hier de maattabel. Het is niet meer mogelijk om dit shirt te bestellen.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer
  • Naam op je startnummer
  • Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5 km of 10 km
  • Een medaille en een drankje na de finish
  • Een headlight
  • Gratis tassenafgifte (op eigen risico)
  • Verzorgingspost op ongeveer 5 km


Extra opties

  • Een Den Bosch Urban Trail hardloopshirt voor € 20,00.
  • Speciale actie voor een MyEnergyLab Trainingsschema. Voor € 5,00 ontvang je een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode per mail.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen zullen de deelnemers in waves vertrekken tussen 19.00 uur en 20.00 uur. De indeling in waves gebeurt door de organisatie. In welke wave je start, hangt af van het tijdstip van inschrijven. Hoe vroeger je inschrijft, hoe groter de kans dat je in een vroege wave start. Wij communiceren de indeling vooraf per mail.

Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

Algemene voorwaarden

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.