Inschrijving tweede editie van de KLM Urban Trail Den Bosch geopend

images

Na de eerste editie van de KLM Urban Trail Den Bosch keert het populaire evenement op zondagochtend 29 september 2019 terug naar Den Bosch. Ook dit jaar wordt het een bijzondere editie met toffe (nieuwe) locaties en een verrassend parcours. Je kunt weer kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km welke je zowel hardlopend als wandelend kunt afleggen. Vanaf vandaag kunnen deelnemers zich inschrijven voor de tweede KLM Urban Trail Den Bosch.

De gezelligste KLM Urban Trail van Nederland biedt dit jaar wederom de keuze voor een trail van 5 of 10 km. De start en finish van het evenement liggen deze editie midden in het centrum op de sfeervolle Markt. De deelnemers worden meegenomen op een ontdekkingstocht door bijzondere gebouwen in de binnenstad van Den Bosch en lopen hierbij o.a. door het Design Museum. Alle andere locaties en daarmee ook het parcours worden stap voor stap onthuld. Na afloop staat er voor iedere deelnemer een heerlijk ontbijtje klaar en ontvangen de deelnemers een unieke KLM Urban Trail-medaille als blijvende herinnering.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag via www.klmurbantraildenbosch.nl. Vorig jaar genoten de deelnemers van een uniek parcours door het paleis van Justitie, het Noord Brabants museum, winkels en andere bezienswaardigheden. Ook dit jaar wordt er weer een bijzonder parcours uitgezet voor de hardlopers en wandelaars. Vanwege de grote belangstelling wordt aangeraden niet lang te wachten met inschrijven.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen je comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan jou om je ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in de koffer ligt de wereld aan je voeten.