Vijf bijzondere locaties die je moet ontdekken tijdens de KLM Urban Trail Den Bosch

images

Rondrennen door Podium Azijnfabriek of in je hardloopshirt een sprintje trekken door de Willem Twee toonzaal. Tijdens de KLM Urban Trail Den Bosch op zondag 11 september ontdek je de Brabantse hoofdstad op een unieke en sportieve manier. Tijdens een unieke fun run van 5 of 10 kilometer lopen we niet alleen langs, maar ook dwars door bijzondere locaties in de binnenstad. We presenteren je 5 locaties die je echt moet ontdekken tijdens de KLM Urban Trail Den Bosch.

Willem Twee Poppodium
Deze oude sigarenfabriek groeide uit tot poptempel en evolueert nu naar het kloppend hart voor popmuziek. In dit bijzondere pand worden jaarlijks zo’n 250 concerten en 25 exposities georganiseerd. Hiermee is Willem Twee hét platform voor muziek en beeldende kunst in de stad.


MAINSTAGE Brabanthallen
Onderweg is er ook tijd voor een feestje! MAINSTAGE, dé grootste entertainmenthal van het Zuiden, is namelijk ook onderdeel van het parcours. In MAINSTAGE zijn alle faciliteiten aanwezig om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows te organiseren. Veel grote artiesten gingen je al voor. Onder andere Hazes jr, Racoon en Najib Amhali hebben op het podium gestaan.


Bossche Brouwers aan de Vaart
Nog zo'n supertoffe locatie waar je normaal niet snel doorheen rent! Gevestigd in het silogebouw van mengvoederfabriek de Heus vinden we de Bossche Brouwers. Dit is het enige brouwpodium van Nederland! Een brouwerij, podium, pub, terras én restaurant! Je kunt er terecht voor meer dan 100 biersoorten, waaronder verschillende biersoorten uit eigen brouwerij.


Podium Azijnfabriek
Het nieuwe pand van Podium Azijnfabriek maar ook deel uit van het parcours. Deze culturele vereniging bestaat al meer dan 40 jaar en is sinds 2021 gevestigd op een prachtige nieuwe locatie in de Triniteitsstraat. Je kunt bij dit culturele PA-reltje terecht voor concerten, kunst aan de muur, optredens van de allerbeste jazzmuzikanten van Nederland, cabaret en theater.


Verkadefabriek
Van koekjesfabriek tot dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch, de Verkadefabriek is het culturele hart van de stad. Met jaarlijks zo’n 7000 activiteiten: theater, cabaret, film, dans, muziek, debat, eten en drinken.

Loop je op zondag 11 september ook mee met deze ontdekkingstocht door Den Bosch? Je kunt je hier inschrijven!