Hardlopers genieten van verrassende locaties tijdens de KLM Urban Trail Den Bosch

images

Starten in magisch mistige omstandigheden, onderweg een heleboel toffe locaties ontdekken en vervolgens finishen met prachtig weer. Het was vandaag een bijzondere editie van de KLM Urban Trail Den Bosch.

Vanaf de start op de Markt liepen de deelnemers vanochtend een stedelijke route van 5 of 10 km door de binnenstad en over de Tramkade. Maar liefst 15 bijzondere locaties waren dit jaar onderdeel van het parcours, zo liepen de deelnemers onder andere door de iconische gebouwen van Podium Azijnfabriek, het Brabants Historisch Informatie Centrum en de Verkadefabriek.

Onderweg konden de deelnemers genieten van architectuur, muziek en andere verrassingen zoals een potje poolen bij Corner Pocket of een jump over de schans in het World Skate Center.

“Het was een bijzondere editie. De start vond plaats in de ochtendmist en in de loop van de ochtend werd het prachtig hardloopweer! De deelnemers maakten er onderweg echt een feestje van met als resultaat heel veel blije gezichten bij de finish. ” vertelt eventmanager Joris van Veen.

Kalender 2022
Er vinden dit najaar nog 6 KLM Urban Trails plaats in bijzondere steden door heel Nederland. Bekijk de volledige kalender op klmurbantrailseries.nl. De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Leeuwarden (25 september), Rotterdam (9 oktober) en Delft (23 oktober).

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de meeste bijzondere locaties uit een stad.

Foto's en aftermovie
Hou onze Facebook en Instagram kanalen in de gaten. In de loop van de week plaatsen we daar nog veel meer toffe foto's en de officiële aftermovie!