Parcours

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij de 5 km zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Je geeft je keuze voor hardlopen of wandelen en de afstand op het inschrijfformulier aan. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Dit staat op de splitsing duidelijk aangegeven. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt of wandelt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

LOCATIES

Hieronder vind je een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Start & finish

Start- en finishlocatie: de Markt

We starten en finishen midden in het centrum op sfeervolle Markt. Van alle pleinen en markten in 's-Hertogenbosch is De Markt het oudste plein van de stad. De Markt, gelegen tussen de vele historische panden, vormt tot op heden het middelpunt van het centrum. De markt is een donk en ligt op een hoger punt dan de rest van de stad.

Design Museum

Het Design Museum Den Bosch toont de invloed van design op ons dagelijks leven en het verhaal erachter. Ze belichten de culturele betekenis en de rol van vormgeving in de geschiedenis, nu en in de toekomst. Maak kennis met het museum en ren door één van de actuele tentoonstellingen in het museum!